Ο Αντσελότι τραγουδάει στην παρουσίαση της Νάπολι

Ο Αντσελότι τραγουδάει στην παρουσίαση της Νάπολι

Στη διάρκεια της παρουσίασης της Νάπολι, ο Κάρλο Αντσελότι πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε γνωστό ιταλικό τραγούδι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Η παρουσίαση της Νάπολι της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/07), με άπαντες από το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία χιλιάδων φίλων της. Ανάμεσα στους πρώτους και ο νέος τεχνικός των «παρτονοπέι», ο Κάρλο Αντσελότι, που αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Σάρι στην άκρη του πάγκου μετά το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνος που «έκλεψε» την παράσταση, όχι όμως επειδή ήταν το πιο «φρέσκο» πρόσωπο στη νέα Νάπολι. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο 59χρονος Ιταλός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συντονιστή της εκδήλωσης και επέδειξε τις φωνητικές ικανότητές του για μερικά δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε το «I migliori anni della nostra vita» και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Η πρώτη εκτέλεση του εν λόγω κομματιού ανήκει στον Ρενάτο Ζέρο και πραγματοποιήθηκε το 1995.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ