Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal: Στη Μίλαν οι Ιγκουαΐν και Καλντάρα, στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal: Στη Μίλαν οι Ιγκουαΐν και Καλντάρα, στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι

Το τελευταίο εμπόδιο ξεπεράστηκε. Οι μετακινήσεις των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Λεονάρντο Μπονούτσι, σε Μίλαν και Γιουβέντους αντίστοιχα, είναι πλέον θέμα ωρών!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαίν είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μίλαν, με τη διοίκηση της Γιουβέντους να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «ροσονέρι» τις τελευταίες ώρες, για ένα «πακέτο» που θα συμπεριλάβει τη μετακίνηση του Μάτιας Καλντάρα στην ομάδα του Μιλάνου και την επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι στους «μπιανκονέρι».

Ο Αργεντινός επιθετικός εντέλει αποδέχθηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Μίλαν, αν και αρχικά ήταν κάθετα αρνητικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. Μάλιστα, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και στο οικονομικό σκέλος, αφού ο ετήσιος μισθός που ζητούσε ο 30χρονος αρχικά ανερχόταν στα 9.000.000 ευρώ, ποσό που μειώθηκε ελαφρώς στη συνέχεια. Εξαιτίας τέτοιου είδους λεπτομερειών, αλλά και της πολυπλοκότητας των συζητήσεων λόγω της παράλληλης εμπλοκής τριών παικτών, η υπόθεση «πάγωσε». Εντούτοις, τα τελευταία εμπόδια φέρονται να ξεπεράστηκαν, με αυτό που απομένει να είναι οι υπογραφές.

Ο Ιγκουαΐν έχει πραγματοποιήσει 105 εμφανίσεις και έχει πετύχει 55 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους, βοηθώντας τη καθοριστικά στο να κατακτήσει δύο ακόμη πρωταθλήματα στις ισάριθμες σεζόν που αποτέλεσε κάτοικο Τορίνου. Ο πρώτος λόγος που ωθείται στην αποχώρηση από την κάτοχο του τίτλου στη Serie A είναι η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο θεωρείται δύσκολο από αγωνιστικής πλευράς να συνυπάρξουν στην κορυφή της επίθεσης, πράγμα που φέρεται να αναγνωρίζει και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Προηγουμένως, ο Αργεντινός φορ είχε αγωνιστεί στις Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, έτσι εφόσον η μετακίνησή του στη Μίλαν ολοκληρωθεί, αυτή θα είναι η τρίτη διαδοχική ιταλική ομάδα στην καριέρα του. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε έντονα και η Τσέλσι, ελέω Μαουρίτσιο Σάρι, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Η μετακίνησή του στη Μίλαν θα κοστίσει 18.000.000 ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του, με υποχρεωτική αγοράς για το καλοκαίρι του 2019, ύψους 36.000.000 ευρώ.

Όσο για τον Μπουνούτσι, επιστρέφει στο Τορίνο μετά από ένα χρόνο, με τις συνθήκες να είναι παράξενες, λόγω της επεισοδιακής φυγής του το καλοκαίρι του 2017, και κανέναν να μη γνωρίζει τον τρόπο που θα τον υποδεχθούν οι φίλοι της Γιουβέντους. Τέλος, ο Καλντάρα αποκτήθηκε από τη «γηραιά κυρία» τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο δόθηκε δανεικός στην Αταλάντα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και τελικά δεν κατάφερε να στεριώσει στα πλάνα του Αλέγκρι, έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με μεταγραφή.

Βίντεο από την άφιξη των ανθρώπων της Γιουβέντους στα γραφεία της Μίλαν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ