Γιουβέντους : Κατακραυγή κόσμου για τον «προδότη» Μπονούτσι

Γιουβέντους : Κατακραυγή κόσμου για τον «προδότη» Μπονούτσι

Χαμός έγινε με τα σχόλια των οπαδών της Γιουβέντους στον επίσημο λογαριασμό των «μπιανκονέρι» στο twitter, κάτω από την είδηση ότι ο Ιταλός αμυντικός περνάει τα ιατρικά τεστ.

Ο κόσμος της Γιουβέντους φαίνεται να μην έχει ξεχάσει το τρόπο που έφυγε από τους «μπιανκονέρι» ο Λεονάρντο Μπονούτσι το περασμένο καλοκαίρι. Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στους Πρωταθλητές Ιταλίας και ουσιαστικά μένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του.

Ωστόσο στο λογαριασμό της Γιούβε στο twitter σήμερα, σε «τιτίβισμα» σχετικό με τα ιατρικά τεστ που περνάει ο 31χρονος Ιταλός, τα σχόλια των οπαδών της ομάδας ήταν ενδεικτικά του πως αισθάνονται για τον Μπονούτσι. «Φίδι» και «προδότης» είναι οι πιο… σεμνοί χαρακτηρισμοί για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό.

Βέβαια ο λόγος δεν είναι μόνο η φυγή του για την Μίλαν και η επιστροφή του. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό και έχει βάλει κι ο Μπονούτσι το χεράκι του στο να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι όταν άφησε τη Γιουβέντους για τη Μίλαν είχε δηλώσει : «Αισθάνομαι ότι ο κύκλος μου έχει κλείσει στο Τορίνο. Ο δεσμός μου με την ομάδα έχει φθαρεί και πλέον δεν είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους».

Οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» δεν ήταν ευχαριστημένοι στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων αλλά δεν είχαν δείξει και το «μίσος» που δείχνουν τώρα. Ωστόσο ο διεθνής Ιταλός αμυντικός έκανε τα πράγματα χειρότερα μόνος του. Στις 31 Μαρτίου στον αγώνα της Μίλαν με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ο Μπονούτσι σκόραρε και έσπευσε να πανηγυρίσει το γκολ του μπροστά από το πέταλο με τους οργανωμένους των Γιουβεντίνων…

Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος λογικά πλέον αισθάνεται τον δεσμό του με τη Γιούβε να δυναμώνει πάλι, να κολλάει το γυαλί που ράγισε και ότι μπορεί να ανοίξει ξανά ο κύκλος που τόσο «ήρεμα» είχε κλείσει.

Ο κόσμος της Γιουβέντους ωστόσο εξέφρασε την άποψη του και πλέον μένει να δούμε, τι μπορεί να κάνει ο Μπονούτσι για να διορθώσει τα «λάθη» του παρελθόντος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ