Επιμένει για Πρόμες η Ρόμα

Επιμένει για Πρόμες η Ρόμα

Η Σπαρτάκ Μόσχας απέρριψε την αρχική πρόταση των 25 εκατ. ευρώ της Ρόμα, αλλά οι Ιταλοί επιστρέφουν δυνατά με βελτιωμένη πρόταση

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Σπαρτάκ Μόσχας, απέρριψε πρόταση της Ρόμα ύψους 25 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό Κουίνσι Πρόμες.

Ωστόσο οι «τζιαλορόσι» επανέρχονται δυναμικά με νέα βελτιωμένη πρόταση 35 εκατ. ευρώ και δείχνουν ότι επιθυμούν πολύ την απόκτηση του ταχύτατου εξτρέμ. Ο Ολλανδός διεθνής είναι από τους καλύτερους παίχτες της Ρωσικής ομάδας και οι «Μοσχοβίτες» σίγουρα θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και να μην αποδυναμώσουν την ομάδα τους μία εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πρόμες μεταγράφηκε στη Σπαρτάκ το καλοκαίρι του 2014, με τους Ρώσους να δαπανούν 11.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τβέντε. Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στη Ρωσία, ο Ολλανδός μετράει 64 γκολ και 33 ασίστ σε 129 αγώνες με την ομάδα του. Αν τελικά ο Κουίνσι Πρόμες γίνει «Ρωμαίος» αυτό για τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα ανέλπιστο δώρο από το πουθενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ