Προτό: «Όταν ήρθε η Λάτσιο, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά»

Προτό: «Όταν ήρθε η Λάτσιο, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο πρώην Ερυθρόλευκος, Σίλβιο Προτό, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου με τη φανέλα της Λάτσιο.

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας έδωσε ο Σίλβιο Προτό στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από τη Λάτσιο την Παρασκευή (03/08). «Είμαι εδώ για να δείξω στους νέους τον τρόπο», δήλωσε ο πρώην Ερυθρόλευκος κίπερ που για τις επόμενες τρεις σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία των Λατσιάλι.

«Βιώνω τα πράγματα εδώ για πρώτη φορά», δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος ο Βέλγος πορτιέρε. «Δίνω το καλύτερο που μπορώ κάθε μέρα εδώ, πρέπει να δείξω στους νέους τερματοφύλακες. Ο Ανταμόνις, ο Γκεριέρι και  ο Στρακόσια είναι καλά παιδιά, είναι χαρά να δουλεύεις μαζί τους», εξηγεί ο έμπειρος κίπερ.

Το πόσο συχνά θα κληθεί ο ίδιος να φορέσει τα γάντια του και να σταθεί κάτω από τα γκολποστ, δεν μπορεί να το ξέρει ακόμα ωστόσο δηλώνει: «Πέρυσι, αγωνίστηκα στην Ελλάδα  έπρεπε επίσης να βοηθήσω τους νέους του Ολυμπιακού, αλλά όταν ο πρώτος τερματοφύλακας τέθηκε εκτός ομάδας, επαιξα πέντε αγώνες στο Champions League, ενώ είχα μεγάλη παρουσία και στο πρωτάθλημα»

«Όνειρο του παππού μου»

Το όνομα Σίλβιο Προτό έχει ιταλικές ρίζες, έχει ιταλικό αίμα. Ο πρώην τερματοφύλακας της Άντερλεχτ που κατάφερε κατά την σύντομη παρουσία του στο λιμάνι να αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, δηλώνει περήφανος για την μεταγραφή του στον ιταλικό σύλλογο δεδομένης της σχέσης του παππού του με τους Λατσιάλι.

«Κάνω το όνειρο του παππού μου πραγματικότητα, όταν ήρθε η Λάτσιο, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δύο φορές. Η πρώτη φανέλα που πήρα ποτέ ήταν του Γουόλτερ Ζένγκα (θρυλικός Ιταλός τερματοφύλακας). Στη συνέχεια πήρα μία του Αντζελο Περούτσι και είμαι μεγάλος οπαδός του Τζιανλουίτζι Μπουφόν»

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1025433004867502082

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ