Μιραλάς: «Νιώθω στην κορυφή, θέλω να δείξω ότι έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου»

Μιραλάς: «Νιώθω στην κορυφή, θέλω να δείξω ότι έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου»

Ο πρώην Ερυθρόλευκος, Κέβιν Μιραλάς, παρουσιάστηκε την Τετάρτη (08/08) από τη Φιορεντίνα που τον απέκτησε ως δανεικό από την Έβερτον.

Τον Κέβιν Μιραλάς παρουσίασε σήμερα (08/08) η Φιορεντίνα με τον 30χρονο Βέλγο εξτρέμ να δηλώνει χαρούμενος που έστω με καθυστέρηση δύο χρόνων μετακόμισε στην Ιταλία. Χαρακτήρισε «εξαιρετικά πολύπλοκη» την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα πέρυσι, (αγωνίστηκε για μισή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού) και τόνισε πως νιώθει να βρίσκεται «στην κορυφή»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην Ερυθρόλευκου άσου:

Για την μεταγραφή του: «Φτάνω εδώ δύο χρόνια αργά, η Φιορεντίνα είχε δοκιμάσει ήδη πριν δύο σεζόν, αλλά τότε η Έβερτον ζήτησε πάρα πολλά χρήματα και έπειτα η συμφωνία ξεθώριασε», επέλεξα τους Βιόλα επειδή είναι σημαντικός σύλλογος και επειδή η γυναίκα μου και εγώ θέλαμε να έρθουμε στην Ιταλία. Εδώ βρήκα ένα σπουδαίο πρότζεκτ και μια νέα ομάδα».

Για την μέχρι τώρα καριέρα του: «Στην Έβερτον πέρασα πέντε όμορφα χρόνια, στον Ολυμπιακό βρήκα μια ομάδα και ένα πρωτάθλημα που ήδη ήξερα, αλλά στο γήπεδο τα πράγματα ήταν τρομερά περίπλοκα, πολλές αλλαγές προπονητών και αρνητικά αποτελέσματα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, εργάστηκα πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα από αυτό».

Για την κατάσταση του: «Νιώθω στην κορυφή και θέλω να δείξω ότι έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου».

Για τη θέση του: «Δεν έχω πρόβλημα, μου αρέσει να παίζω στα αριστερά, αλλά σε κάθε ομάδα έχω πάντα περισσότερους ρόλους».

Για τον στόχο του: «Να κερδίσω ένα τρόπαιο»

Για το είδωλό του: «Ο Ραούλ, γιατί πάντα μου άρεσαν μεγάλοι παίκτες , μέσα και έξω από το γήπεδο»

Για τη Serie A: «Έπαιξα έξι χρόνια στην Premier, αλλά ξέρω ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Τώρα λοιπόν υπάρχει και ο Ρονάλντο, οπότε επέλεξα μάλλον την καλύτερη στιγμή για να έρθω εδώ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ