Κριστιάνο Ρονάλντο: «Από μικρός ήθελα να παίξω στη Γιουβέντους»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Από μικρός ήθελα να παίξω στη Γιουβέντους»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για τη μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς των Μπιανκονέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από 9 χρόνια παρουσίας στο ρόστερ της Ρεάλ αποφάσισε να φύγει από την Μαδρίτη και να μετακομίσει μόνιμα στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους. Μια μεταγραφή που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ονειρευόταν από μικρό παιδί.

«Η Γιουβέντους είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, από μικρός την έβλεπα και σκεφτόμουν πως θα ήταν φανταστικό να μπορώ να παίξω εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων o Πορτογάλος σούπερ σταρ. Παράλληλα, τόνισε ότι ένιωσε υπέροχα όταν οι οπαδοί της Γιουβέντους τον χειροκρότησαν μετά το πανέμορφο γκολ που έβαλε με τη Ρεάλ στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στο Τορίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Όλα είναι καλά εδώ, οι οπαδοί, η ομάδα, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι πολύ ευγενικοί απέναντί μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Γιουβέντους είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, από μικρός την έβλεπα και σκεφτόμουν πως θα ήταν φανταστικό να μπορώ να παίξω εδώ. Τώρα τα κατάφερα, ανήκω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και είμαι χαρούμενος» επεσήμανε αρχικά.

Για το χειροκρότημα των Ιταλών φιλάθλων: «Πάντα στο παρελθόν ένιωθα πως  οι οπαδοί της Γιουβέντους με αναγνωρίζουν, ήταν πάντα ένα ξεχωριστό συναίσθημα να παίζω μπροστά τους. Το συναίσθημα που βίωσα την τελευταία φορά που έπαιξα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο, να σκοράρω αυτό το γκολ και να εισπράττω τέτοιο χειροκρότημα, ήταν φανταστικό. Δεν θέλω να πω  πως αυτό με έκανε να διαλέξω τη Γιουβέντους, αλλά σίγουρα με έκανε να τη συμπαθήσω ακόμα περισσότερο. Στην αρχή μου προκάλεσε έκπληξη, σίγουρα βοηθάει να πηγαίνεις κάπου που ξέρεις ότι σε αγαπούν».

Για το ντεμπούτο του στη Serie A1 στα 33 του χρόνια: «Ξέρω το πρωτάθλημα, το έχω παρακολουθήσει πολλές φορές στην τηλεόραση. Ελπίζω  να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα, έχω έρθει στην καλύτερη ομάδα της Ιταλίας για την πρόκληση, είναι φανταστικά ως τώρα κι ελπίζω να ξεκινήσω θετικά τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ