Η Νάπολι κινείται για Μινιολέ

Η Νάπολι κινείται για Μινιολέ

Μετά τις μέτριες εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη και τον τραυματισμό του Άλεξ Μέρετ, η Νάπολι κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα, με τον Σιμόν Μινιολέ να είναι ο νέος βασικός υποψήφιος.

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιπλέον τερματοφύλακα φέρεται η Νάπολι, λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τον τραυματισμό του Άλεξ Μέρετ που θα τον κρατήσει εκτός στις πρώτες αγωνιστικές της Serie A, αλλά και το μέτριο ξεκίνημα του Ορέστη Καρνέζη με τους «παρτονοπέι». Βλέποντας, λοιπόν, την υπόθεση του Γκιγέρμο Οτσόα να δυσκολεύει, ελέω της απροθυμίας της Σταντάρ Λιέγης να παραχωρήσει τον Μεξικανό γκολκίπερ έναντι χαμηλού κόστους, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στρέφεται σε μία περίπτωση από την Premier League και συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ.

Ο λόγος για τον Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της ιεραρχίας στους «κόκκινους», κάτω από τους Άλισον Μπέκερ και Λόρις Κάριους, έτσι η αποχώρησή του Βέλγου κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θεωρείται δεδομένη. Εκτός από τη Νάπολι, για τον 30χρονο έχει ενδιαφερθεί και η Μπεσίκτας, τη στιγμή που η φιναλίστ του περσινού Champions League τον κοστολογεί περί τα 10.000.000 ευρώ.

Ο Καρνέζης αποκτήθηκε από τη Νάπολι τόσο με το σκεπτικό ότι θα αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ, όσο και λόγω των διαδοχικών τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Ιταλός γκολκίπερ. Ο 32χρονος Έλληνας μεταγράφηκε έναντι 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Μέρετ αντί 22.000.000, με τους Ναπολιτάνους να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 21χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ