«Δεύτερη επιλογή της Λάτσιο ο Ιωαννίδης» (pics)

«Δεύτερη επιλογή της Λάτσιο ο Ιωαννίδης» (pics)

Ο Φώτης Ιωαννίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα από την Ιταλία, είναι δεύτερη επιλογή για την μεταγραφή του επιθετικού στην Λάτσιο.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εξακολουθεί να απασχολεί τον ιταλικό Τύπο, καθώς επανέρχεται στο προσκήνιο σε δημοσίευμα της Τετάρτης (28/05) που τον παρουσιάζει ως μία από τις βασικές επιλογές της Λάτσιο, για την ενίσχυση της επίθεσής της ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας των «Ρωμαίων», πίσω από τον Νίκολα Κρστόβιτς της Λέτσε. Ο Μαυροβούνιος φορ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, μετρώντας 12 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές, και αποτελεί τον βασικό στόχο της Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το «pure profit» και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς: Πώς θα κάνει 400.000.000 μεταγραφές ο Αμορίμ (pics)


Ωστόσο, ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του Κρστόβιτς είναι έντονος, καθώς αρκετοί ακόμη ιταλικοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον, γεγονός που ενδέχεται να ανεβάσει σημαντικά το κόστος της μεταγραφής του.


Σε κάθε περίπτωση, γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ιωαννίδης συνεχίζει να έχει απήχηση στην Ιταλία, αφού εκτός από τη Λάτσιο, έχουν ακουστεί κατά καιρούς και τα ονόματα της Μπολόνια και της Φιορεντίνα ως πιθανοί προορισμοί του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ