
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θέλει να «δέσει» τον Κόντε στην ομάδα, καθώς του πρότεινε αύξηση στις απολαβές του.
Ανατροπή δεδομένων στο θέμα της παραμονής του Αντόνιο Κόντε, αφού ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις πρότεινε στον Ιταλό τεχνικό αύξηση στον μισθό του.
Τα σενάρια για τη παραμονή ή όχι του Κόντε στους πρωταθλητές Ιταλίας ολοένα και φουντώνουν, με νέο δημοσίευμα να κάνει λόγο ότι ο ισχυρός άντρας των «παρτενοπέι», θέλει να κρατήσει τον προπονητή ως επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του πάγκου κάνοντάς του δελεαστική πρόταση με αύξηση των απολαβών του.
Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Στο στόχαστρο οι Κάρσεν Έντουαρντς και Γουέιντ Μπόλντγουιν»
Το ρεπορτάζ για τη παραμονή του Κόντε
🚨🔵 EXCL: Napoli have offered Antonio Conte to improve his current salary as part of the plan to stay at the club.
President De Laurentiis, trying his best efforts with important signings like Kevin De Bruyne…
…and higher salary to keep Conte at the club. pic.twitter.com/fzZufuTMqM
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 29, 2025
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει το Κόντε, με αποκορύφωμα και την μεταγραφή του Ντε Μπρόινε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα του παρελθόντος ανέφεραν ότι ο Αντόνιο Κόντε θα επιστρέψει στη Γιουβέντους και στη θέση του θα έρθει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.