Ανακοινώνεται από τη Νάπολι ο Οσπίνα

Ανακοινώνεται από τη Νάπολι ο Οσπίνα

Η Νάπολι κατέληξε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Ορέστη Καρνέζη και Άλεξ Μέρετ στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Η απόφαση της Νάπολι να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιπλέον τερματοφύλακα ήταν ειλημμένη τις τελευταίες εβδομάδες, λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τον τραυματισμό του Άλεξ Μέρετ που θα τον κρατήσει εκτός στις πρώτες αγωνιστικές της Serie A, αλλά και το μέτριο ξεκίνημα του Ορέστη Καρνέζη με τους «παρτονοπέι». Η ιταλική ομάδα αποπειράθηκε να πάρει τους Γκιγέρμο Οτσόα (Σταντάρ Λιέγης) και Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ), ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά και τα βρετανικά ΜΜΕ, η υπόθεση που «προκρίθηκε» και έφτασε μέχρι τέλους ήταν εκείνη του Νταβίντ Οσπίνα της Άρσεναλ.

Ο Κολομβιανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (16/08) και θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Η συμφωνία αφορά στο δανεισμό του 29χρονου έως το καλοκαίρι του 2019, με επιλογή εξαγοράς όταν αυτός φτάσει στη λήξη του. Ο Οσπίνα κατέγραψε 70 εμφανίσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων, στις οποίες δέχθηκε 76 γκολ, ενώ αποκτήθηκε από τη Νις το 2014, έναντι μόλις 4.000.000 ευρώ. Η πρόθεση του Κολομβιανού να αποχωρήσει είχε γίνει γνωστή από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου και εντάθηκε μετά τη μεταγραφή του Μπερντ Λένο από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στους Κανονιέρηδες.

Ο Καρνέζης αποκτήθηκε από τη Νάπολι τόσο με το σκεπτικό ότι θα αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ όσο και λόγω των διαδοχικών τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Ιταλός γκολκίπερ. Ο 32χρονος Έλληνας μεταγράφηκε έναντι 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Μέρετ αντί 22.000.000, με τους Ναπολιτάνους να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 21χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ