Επέκταση συμβολαίου και μεγάλη αύξηση για Πιάνιτς

Επέκταση συμβολαίου και μεγάλη αύξηση για Πιάνιτς

Ο διεθνής μέσος συμφώνησε με την διοίκηση της Γιουβέντους για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μεγάλη αύξηση αποδοχών για τον Πιάνιτς, καθώς θα παίρνει 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Το όνομα του Μιραλέμ Πιάνιτς ακούστηκε για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο η Γιουβέντους αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Βόσνιο μέσο, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της. Μάλιστα η διοίκηση των μπιανκονέρι έπεισε τον παίκτη να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, προχωρώντας μάλιστα σε μια γενναία αύξηση αποδοχών στον Βόσνιο χαφ.

Το νέο συμβόλαιο του Πιάνιτς με την Γιούβε θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022 (το προηγούμενο έληγε το 2021) και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο διεθνής άσος θα κερδίζει 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι ετήσιες αποδοχές του Βόσνιου, με βάση το προηγούμενο συμβόλαιο, ήτανμ 4,5 εκατ. ευρώ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Πιάνιτς είχε πολλούς λόγους για να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με την βέκια σινιόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ