Επίσημο : Οι Καστιγέχο και Λασάλτ στη Μίλαν, ο Μπάκα στη Βιγιαρεάλ

Επίσημο : Οι Καστιγέχο και Λασάλτ στη Μίλαν, ο Μπάκα στη Βιγιαρεάλ

Σε μόνο μία ανακοίνωση, η Μίλαν γνωστοποίησε την απόκτηση των Καστιγέχο και Λασάλτ, αλλά και την παραχώρηση των Μπάκα και Λαπαντούλα, σε Βιγιαρεάλ και Τζένοα αντίστοιχα.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντιέγκο Λασάλτ και Σάμου Καστιγέχο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να υπογράφουν συμβόλαια τετραετούς διάρκειας. Ο πρώτος κόστισε στους Ροσονέρι 18.000.000 ευρώ προς την Τζένοα και ο δεύτερος 25.000.000 ευρώ προς τη Βιγιαρέαλ. Βάσει της συμφωνίας, οι Κάρλος Μπάκα και Τζιανλούκα Λαπαντούλα έκαναν τα αντίθετα δρομολόγια, αφότου την περσινή σεζόν σε Βιγιαρεάλ και Τζένοα αντίστοιχα.

Την περσινή σεζόν, ο Λασάλτ πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με την ομάδα της Γένοβας, πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της εθνική Ουρουγουάης στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ, Καστιγέχο, έπαιξε 38 φορές και σκόραρε 6 την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τα Κίτρινα Υποβρύχια.

Όσο για τον Μπάκα, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία για χάρη της Βιγιαρεάλ, υπέγραψε επίσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με τη φανέλα της Μίλαν πρόλαβε να μετρήσει 77 εμφανίσεις και 34 γκολ. Τέλος, ο 28χρονος Λαπαντούλα μετακινήθηκε στην Τζένοα, έχοντας καταγράψει 29 εμφανίσεις και 8 γκολ.

Επιπλέον, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Μιλανέζοι γνωστοποίησαν πως πρόκειται για τις δύο τελευταίες μεταγραφές τους για τη θερινή περίοδο.


p lang=»es» dir=»ltr»>Comunicato Ufficiale: Samuel Castillejo e Diego Laxalt ⬇https://t.co/fwLbWSGEA0

— AC Milan (@acmilan) 17 Αυγούστου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ