Κιέβο – Γιουβέντους 2-3 (vid)

Κιέβο – Γιουβέντους 2-3 (vid)

Η Γηραιά Κυρία στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κιέβο και βρέθηκε να χάνει με 2-1, ωστόσο, με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο έκανε το 3-2 και ξεκίνησε με τρίποντο το πρωτάθλημα.

Τι και αν προηγήθηκε στο 3′ με 1-0 και στο 56′ βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την Κιέβο; Τι και αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε πάνω στον… τοίχο που ονομαζόταν «Στέφανο Σορεντίνο»; Η Γιουβέντους με δύο γκολ στο τελευταίο 20άλεπτο γύρισε το παιχνίδι (2-3) και με μια τρομερή ανατροπή κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στην πρώτη του με τη φανέλα της Γηραιάς Κυρίας έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ, όμως, ο Στέφανος Σορεντίνο είχε διαφορετική άποψη. Ο Ιταλός, πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, είχε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Ιβηρα επιθετικού και του στέρησε τη χαρά να πετύχει το πρώτο του τέρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος γκολκίπερ, ωστόσο, δεν χάρηκε την εξαιρετική του εμφάνιση, καθώς στο 86’ τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 93’ η ομάδα του δέχθηκε τρίτο γκολ από τον Μπερναρντέσκι και γνώρισε την ήττα με 3-2.

Στην αρχή του παιχνιδιού, πάντως, τίποτα δεν προμηνύεται αυτό που θα ακολουθούσε. Ο Σάμι Κεντίρα στο 3’ έκανε το 1-0, μετά την πάσα του Κιελίνι και έβαλε από νωρίς μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Οι Μπιανκονέρι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Σορεντίνο, όμως, δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν και στο 38’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Στεπίνσκι. Στο δεύτερο μέρος η Κιέβο έκανε την ολική ανατροπή, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζιακερίνι.

Τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν για τη Γιουβέντους, με τον Αλέγκρι να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τους Μπερναρντέσκι και Μάντζουκιτς, αλλάζοντας σε φουλ επιθετικό το σχήμα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 75’ ισοφάρισαν σε 2-2 με αυτογκόλ του Μπάνι. Στα τελευταία λεπτά η Γιουβέντους αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεσή της και στο 86’ σκόραρε με τον Μάντζουκιτς, αλλά ο διαιτητής μετά τη χρήση του VAR ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ρονάλντο στον Σορεντίνο, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Η Γηραιά Κυρία, παρά την απογοήτευση, δεν το έβαλε κάτω και στο 93’ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή! Ο Αλεξ Σάντρο ελίχθηκε στο αριστερό άκρο, έκανε την πάσα στον Μπερναρντέσκι και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στη Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις:

Κιέβο (Λορέντσο Ντ’Ανα): Σορεντίνο (91′ Σέκουλιν), Τόμοβιτς, Ροσετίνι, Μπάνι, Κατσατόρε, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (78′ Ομπι), Ντεπάολι, Στεπίνσκι (66′ Τζόρτζεβιτς), Τζακερίνι

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ζοάο Κανσέλο, Κεντίρα (84′ Τσαν), Πιάνιτς, Κουαδράδο (56′ Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα (64′ Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ