Λάτσιο – Νάπολι 1-2 (vids)

Λάτσιο – Νάπολι 1-2 (vids)

Οι Παρτενοπέι με τον Ελληνα πορτιέρο στην 11άδα τους επικράτησαν 2-1 της Λάτσιο στο Ολίμπικο για την πρώτη αγωνιστική της Serie A.

Με τον Ορέστη Καρνέζη «φύλακα – άγγελο» κάτω από το γκολπόστ η Νάπολι επικράτησε με ανατροπή της Λάτσιο στο Ολίμπικο με 2-1 και ξεκίνησε ιδανικά την περιπέτειά της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ελληνας πορτιέρο πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις απέναντι στους Λατσιάλι και κράτησε όρθιους τους Παρτενοπέι, με την ιταλική ομάδα να εκθειάζει στα social media τις προσπάθειες του έμπειρου γκολκίπερ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρότι δέχθηκε πρώτη γκολ στο 25’ από τον Ιμόμπιλε, στη συνέχεια έφερε τα πάνω – κάτω και έφυγε με το διπλό από τη Ρώμη. Ο επιθετικός της Λάτσιο «χόρεψε» τους αμυντικούς της Νάπολι και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ωραίο συνδυασμό Καγιεχόν – Μίλικ, με τον Πολωνό επιθετικό να σκοράρει και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 59’ οι Παρτενοπέι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ινσίνιε. Ο 27χρονος σκόραρε απέναντι στον Στρακόσια και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του. Στο τελευταίο μισάωρο οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι κράτησαν το υπέρ τους σκορ και έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

ΛΑΤΣΙΟ (3-5-2): Στρακόσα, Φελίπε (46′ Μπάστος), Ατσέρμπι, Ράντου, Μάρουσιτς, Παρόλο (88′ Κατάλντι), Μπάντελ (68′ Κορέα), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κάσερες, Ιμόμπιλε, Αλμπέρτο

ΝΑΠΟΛΙ (4-3-3): Καρνέζης, Ίσαϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ρούι, Αλάν, Χάμσικ (70′ Ντιαβαρά), Ζιελίνσκι (85′ Ρογκ), Καγεχόν, Μίλικ, Ινσίνιε (76′ Μέρτενς)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ