Τορίνο-Ρόμα 0-1

Τορίνο-Ρόμα 0-1

Η Ρόμα ξεκίνησε με σπουδαία νίκη τη νέα σεζόν, περνώντας με 1-0 από την έδρα της Τορίνο με γκολ του Τζέκο στο 88'

Η Ρόμα κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Τορίνο με ένα υπέροχο γκολ του Έντιν Τζέκο στο 88′.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν από το πρώτο ημίχρονο αλλά Σιρίγκου και Όλσεν ήταν σε καλό βράδυ και απέτρεπαν τις επιθετικές προσπάθειες που έβρισκαν εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν προσεχτικά και προσπάθησαν με ποδόσφαιρο κατοχής να ελέγξουν τον ρυθμό. Πρώτη απείλησε η Ρόμα με σουτ του Παστόρε να βρίσκει σε πόδια αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ. Οι «τζιαλορόσι» ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, και θα μπορούσαν να προηγηθούν αν δεν είχαν την ατυχία δύο φορές οι τελικές τους να σταματήσουν στο δοκάρι. Η «γκρρανάτα» προσπαθούσε να απειλήσει με τους Μπελότι και Φάλκε, οι οποίοι ήταν αρκετά καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα παρέμεινε ανώτερη από τους γηπεδούχους, ωστόσο πολύ εύκολα θα μπορούσε να ήταν η Τορίνο αυτή που θα σκόραρε πρώτη, αλλά ο νεοαποκτηθέντας και πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ήταν ανίκητος. Με το σκορ να μένει στο 0-0 και την αναμέτρηση να οδεύει προς τη συμπλήρωση του 90λεπτου, οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν για να προφυλαχθούν. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που πανηγύρισαν όταν ο Τζάστιν Κλάιφερτ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια, βρήκε τον Τζέκο μέσα στην περιοχή και ο Βόσνιος με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σιρίγκου βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Ρωμαίους. Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων η Τορίνο πίεσε για την ισοφάριση, αλλά το 0-1 ήταν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Μπερενγκέρ, Μορέτι, Ενκουλού, Ίτσο (79’ Μπρέμερ), Ντε Σιλβέστρι (27’ Άινα), Ρινκόν (86’ Σοριάνο), Μεϊτέ, Μπαζέλι, Φαλκέ, Μπελότι

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Παστόρε (76’ Σικ), Στρόοτμαν, Ουντέρ (70’ Κλάιφερτ), Ελ Σαράουι (60’ Κριστάντε), Τζέκο


 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ