Ρονάλντο: «Θέλω το Champions League με τη Γιουβέντους»

Ρονάλντο: «Θέλω το Champions League με τη Γιουβέντους»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το Champions League με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια συνέντευξή του στη DAZN, η πρώτη πραγματικά ολοκληρωτική υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης αθλητικών γεγονότων στον κόσμο (ανήκει στην Perform Group), στην οποία είναι πρέσβης, ξεκαθάρισε ότι η κατάκτηση του Champions League δεν γίνει έμμονη ιδέα στην Γιουβέντους με την άφιξή του. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας χορηγικής συμφωνίας του, εξέφρασε τη θέληση να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο και με τους μπιανκονέρι μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ.

«Εμείς θα επικεντρωθούμε να κερδίσουμε το Champions League, αλλά χωρίς αυτό να γίνει έμμονη ιδέα. Ο σύλλογος θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ιταλίας και στην Ευρώπη, αλλά θα πάμε βήμα προς βήμα», είπε ο CR7, ο οποίος επίσης μίλησε για το μέλλον του γιου του, Κριστιανίνιο στον κόσμο του ποδοσφαίρου:

«Εύχομαι να γίνει ποδοσφαιριστής. Κοιτάζει πολλά για μένα, είναι πολύ ανταγωνιστικός και είμαι 100 τοις εκατό βέβαιος ότι θα είναι σαν κι εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ