
Η Μίλαν είναι έτοιμη να ολοκληρώσει και επίσημα η μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς.
Τι κι αν στις 9 Σεπτεμβρίου ο Λούκα Μόντριτς γίνεται 40 ετών, ομάδες κορυφαίου επιπέδου εξακολουθούν να τον θεωρούν πολύτιμο και να του προσφέρουν συμβόλαια.
Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρησή του από η Ρεάλ Μαδρίτης ο Κροάτης χαφ είναι έτοιμος να ανακοινωθεί από τη Μίλαν. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα (14/7) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με την ιταλική ομάδα.
Μετά την ανακοίνωσή της απόκτησής του, ο Λούκας Μόντριτς θα έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες ξεκούρασης, καθώς συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας στα ημιτελικά με το βαρύ 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας του με τη βασίλισσα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στο Μπερναμπέου (2012-2025).
Ο Λούκα Μόντριτς έχει κερδίσει πλειάδα τίτλων με τις ομάδες που αγωνίστηκε και ειδικά με τη Ρεάλ. Ξεχωρίζουν φυσικά τα έξι Champions League, η «Χρυσή μπάλα» το 2018 και η 2η και η 3η θέση στο Μουντιάλ με την Εθνική Κροατίας, το 2018 στη Ρωσία και το 2022 στο Κατάρ.
Συνολικά στην καριέρα του εχει αγωνιστεί σε 842 παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει 89 φορές και έχει μοιράσει 140 ασίστ. Τη φανέλα της Ρεάλ την έχει φορέσει 597 φορές με 43 τέρματα και 95 τελικές πάσες.
Visite mediche lunedì per Luka Modric, poi la firma con il @acmilan
— Daniele Longo (@86_longo) July 12, 2025
Πηγή:in.gr