«Πολυβόλο» η Φιορεντίνα, νέα γκέλα για την Ιντερ

«Πολυβόλο» η Φιορεντίνα, νέα γκέλα για την Ιντερ

Οι Βιόλα διέλυσαν 6-1 την Κιέβο, νέο στραβοπάτημα για τους Νερατζούρι, που ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Τορίνο.  

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι γκολ πέτυχε η Φιορεντίνα στο παιχνίδι με την Κιέβο, για τη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Βιόλα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλό τους και τη διέλυσαν με 6-1. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μιλένκοβιτς στο 8’, με τον Ζέρσον στο 42’ να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καταιγισμός από γκολ, με τον Μπενάσι στο 49’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και τον Κιέζα στο 71’ να σκοράρει για το 4-0 της Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι στο 76’ μείωσαν σε 4-1 με τον Τόμοβιτς και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές με τους Μπενάσι (90’) και Σιμεόνε (90+3’) για το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις:

Φιορεντίνα: Λαφόν, Μιλένκοβιτς, Πεσέλα, Βίτορ Ούγκο, Μπιράγκι, Φερνάντες, Μπενάσι, Ζέρσον, Εϊσερίκ, Κιέζα, Σιμεόνε.

Κιέβο: Σέκουλιν, Ντεπάολι, Ροσετίνι, Τόμοβιτς, Γιαροσίνσκι, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χέτεμαϊ, Μπίρσα, Στεπίνσκι, Τζακερίνι.

Συνεχίζει χωρίς νίκη η Ιντερ

Από γκέλα σε γκέλα πηγαίνει η Ιντερ, με την ομάδα του Σπαλέτι να μένει για δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι το βράδυ της Κυριακής αντιμετώπισαν την Τορίνο και παρότι προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στο 6’ ο Πέρισιτς έκανε το 1-0 για τους Νερατζούρι και στο 32’ ο Ντε Βράι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Ιντερ για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ των Μπελότι (55’) και Μεϊτέ (68’) πάγωσαν το Μεάτσα και ανάγκασαν την Ιντερ σε ένα ακόμα στραβοπάτημα.

Οι συνθέσεις:

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο (72′ Κεϊτά Μπαλντέ), Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ντ’ Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ασαμόα (66′ Νταλμπέρ), Πολιτάνο (92′ Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ν’ Κουλού, Μορέτι, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο (60′ Λιάγιτς), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι (22′ Αϊνα), Ιάγο Φαλκέ (88′ Λούκιτς), Μπελότι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που άρχισαν στις 21:30

Ίντερ – Τορίνο 2-2

Φιορεντίνα – Κιέβο Βερόνα 6-1

Κάλιαρι – Σασουόλο 2-2

Ουντινέζε – Σαμπντόρια 1-0

Τζένοα – Έμπολι 2-1

Φροζινόνε – Μπολόνια 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ