Φερέρο : «Νικήσαμε τη Φεράρι με ένα Φίατ 500»

Φερέρο : «Νικήσαμε τη Φεράρι με ένα Φίατ 500»

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, παρομοίασε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Γιουβέντους (3-2) με προσπέραση ενός Φιάτ σε Φεράρι.

Η Σαμπντόρια επικράτησε της Γιουβέντους με 3-2 αφήνοντας την στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι, με τον πρόεδρο των Γενοβέζων, Μάσιμο Φερέρο, να λέει πως η νίκη της ομάδας του ήταν σαν μια προσπέραση ενός Φιατ 500 σε μια Φεράρι.

«Καθόμουν εκεί με το Φίατ μου και άρχισα να κορνάρω με μία φεράρι ακριβώς μπροστά μου, αλλά εκείνη βγήκε από το δρόμο της και την προσπέρασα» δήλωσε ο εκκεντρικός κινηματογραφικός παραγωγός και συμπλήρωσε:

«Ο κύριος Μπουφόν έχει πει ότι οι άλλες ομάδες βγαίνουν από το δρόμο τους όταν έχουν απέναντί τους τη Γιουβέντους. Λοιπόν, σήμερα εκείνος και η Γιουβέντους του βγήκαν από το δικό μας δρόμο».

Παράλληλα, ο Φερέρο επισήμανε πως δεν θα πουληθεί κανένας παίκτης της Σαμπντόρια το χειμώνα και εκθείασε τη δουλειά του Μάρκο Τζιαμπάολο.

«Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και δεν θα φύγει κανείς τον Ιανουάριο. Έδωσα στον Μάρκο Τζαμπάολο το κατάλληλο ύφασμα και έφτιαξε ένα υπέροχο ρούχο. Κάναμε μισή δουλειά ο καθένας» ήταν τα λόγια του προέδρου των Γενοβέζων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ