Μίλαν – Ρόμα 2-1 (vids)

Μίλαν – Ρόμα 2-1 (vids)

Με γκολ του Κουτρόνε στο 95’ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League κέρδισε με 2-1 τη Ρόμα και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία κυριολεκτικά δευτερόλεπτα, η Μίλαν επικράτησε με 2-1 της Ρόμα, για την 3η αγωνιστική της Serie A και έκανε… σεφτέ στις νίκες! Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Ιγκουαΐν με μία φανταστική μπαλιά «έκοψε» στα δύο την άμυνα των Τζιαλορόσι και ο Κουτρόνε με υπέροχο πλασέ χάρισε τη νίκη στους Ροσονέρι!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, προηγήθηκε στο 40’ με γκολ του Φρανκ Κιέσε, μετά την εξαιρετική ενέργεια και μπαλιά του Ρικάρντο Ροντρίγκες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 59’ με τον Φεντερίκο Φάτσιο. Ο αμυντικός της Ρόμα εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην άμυνα της Μίλαν και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερο γκολ με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR ως οφσάιντ. Στο 79’ το VAR από «εχθρός» της Μίλαν έγινε… ο καλύτερός της φίλος! Η Ρόμα σκόραρε με τον  Στίβεν Ενζονζί, αλλά και πάλι το γκολ ακυρώθηκε, μετά τη χρήση του VAR, καθώς ο μέσος των Τζιαλορόσι είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του. Ολα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί με το σκορ στο 1-1, ωστόσο στο 95′ ο Κουτρόνε με ψυχραιμία που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί, νίκησε τον Ολσεν και έκανε το 2-1. Ο Μανωλάς και ο Φάτσιο έχασαν τον αντίπαλό τους και το πλήρωσαν ακριβά.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (76′ Λασάλτ), Κεσιέ, Μπίλια, Μποναβεντούρα (84′ Κουτρόνε), Σούσο, Τσαλχάνογλου (81′ Καστιγιέχο), Ιγκουαΐν.

Ρόμα: Όλσεν, Μαρκάνο (46′ Ελ Σαράουι), Μανωλάς, Φάζιο, Κολάροφ, Ενζονζί, Ντε Ρόσι, Κάρσντορπ (78′ Σαντόν), Παστόρε (68′ Κριστάλντο), Τζέκο, Σίνκ

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bXl8BzpC208

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ