«Μετακομίζει στην Ίντερ ο Ακάντζι»

«Μετακομίζει στην Ίντερ ο Ακάντζι»

Ο Μάνουελ Ακάντζι θα είναι το νέο απόκτημα της Ίντερ, καθώς συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για μονοετή δανεισμό του Ελβετού στόπερ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σημαντική ενίσχυση στα μετόπισθεν για την Ίντερ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι «νερατζούρι» συμφώνησαν με τη Μάντσεστερ Σίτι για το μονοετή δανεισμό του Ελβετού στόπερ με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Τα δεδομένα για Ουζουνίδη και οι επαφές του Ρέγες

Το deal περιλαμβάνει δανεισμό ενός έτους ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, με έναν ειδικό όρο στην οψιόν αγοράς ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς θα γίνει υποχρεωτική σε περίπτωση που η Ίντερ κατακτήσει τη Serie A και ο Ελβετός αγωνιστεί τουλάχιστον στο 50% των αναμετρήσεων των Ιταλών.

Ο Ακάντζι βρίσκεται στο Μάντσεστερ από το 2022, μετρώντας 136 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ, όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ