Πάρμα – Γιουβέντους 1-2 (vid)

Πάρμα – Γιουβέντους 1-2 (vid)

Οι Μπιανκονέρι με γκολ των Μάντζουκιτς (2’) και Ματουιντί (48’) ξεπέρασαν το εμπόδιο της αξιόμαχης Πάρμα και πέρασαν αλώβητοι από «Ενιο Ταρντίνι».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε ούτε στο παιχνίδι με την Πάρμα, ωστόσο, η Γιουβέντους βρήκε τις λύσεις που έψαχνε απέναντι στους «κιτρινομπλέ» και με γκολ των Μάντζουκιτς και Ματουϊντί επικράτησε με 2-1. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πέρασε νικηφόρα από το στάδιο «Ενιο Ταρντίνι» και έκανε το «3 στα 3» στη φετινή Serie A.

Οι Μπιανκονέρι ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 2’ λεπτό με τον Κροάτη επιθετικό. Ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μάντζουκιτς με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η Πάρμα, ωστόσο, αντέδρασε και στο 33’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ζερβινιό. Ο Γκόμπι σέντραρε από αριστερά και ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού από κοντά έφερε στα ίσια το παιχνίδι. Στο 58’ ο Μάντζουκιτς από εκτελεστής έγινε δημιουργός και με ένα πολύ ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Ματουιντί και αυτός κεραυνοβόλησε τον πορτιέρο της Πάρμα για το τελικό 2-1.

ΠΑΡΜΑ (4-3-3): Σέπε, Ιακοπόνι, Άλβες, Γκαλιόλο, Γκόμπι, Ριγκόνι (60′ Ντέιολα), Στούλατς, Μπαριλά, Ζερβίνιο (61′ Ντα Κρους), Ινγκλέζε, Ντι Γκάουντιο (80′ Τσεράβολο)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-3-3): Στσέσνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα (80′ Ντιμπάλα), Πιάνιτς (73′ Τζαν), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (55′ Κόστα), Μάντζουκιτς, Ρονάλντο

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ