Μιραλάς : «Με ώθησαν στην έξοδο από την Έβερτον»

Μιραλάς : «Με ώθησαν στην έξοδο από την Έβερτον»

Ο Κέβιν Μιραλάς θεωρεί ότι άνθρωποι της Έβερτον δεν τον άφησαν να συνεχίσει την καριέρα του στο «Γούντισον Παρκ» και του έδειξαν με τον τρόπο τους την έξοδο

Ο Κέβιν Μιραλάς «έσπασε» την σιωπή του και εξέφρασε την άποψη ότι ήταν ανεπιθύμητος στην Έβερτον και ότι άνθρωποι μέσα από την ομάδα τον ώθησαν στην έξοδο.

Δηλώσεις του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού φιλοξενούνται στη Βρετανική ιστοσελίδα «ClickLiverpool» και δείχνουν ξεκάθαρα την ψυχολογία του Βέλγου διεθνή όσο αυτός βρισκόταν στην ομάδα του Λίβερπουλ. Ο Μιραλάς πέρσι δεν υπολογιζόταν στα πλάνα της ομάδας, από τους τρεις προπονητές που βρέθηκαν στον πάγκο της Έβερτον. Μάλιστα ο Σαμ Αλαρντάις είχε δώσει και το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του Βέλγου στον Ολυμπιακό.

Ούτε με την έλευση του Μάρκο Σίλβα στο « Γούντισον Παρκ» άλλαξε κάτι όμως. Οι διοίκηση των «εφοπλιστών» είχαν στο μυαλό τους ακόμη το περιστατικό με τον Μιραλάς και τον συμπαίκτη του Μόργκαν Σνάιντερλιν όπου είχαν αποχωρήσει από την προπόνηση νωρίτερα χωρίς κάποια άδεια, με την αυτή την πράξη απόγνωσης να γίνεται και από τους δύο ποδοσφαιριστές μπας και βρεθεί λύση στα προβλήματα τους. Η Αγγλική ομάδα μολονότι δεν τους υπολόγιζε είχε παράλογες απαιτήσεις κι έτσι η κατάσταση τους είχε βαλτώσει.

«Ήθελα να αλλάξω παραστάσεις. Δεν ήμουν χαρούμενος και θεωρούσα ότι δεν υπήρχε μέλλον για μένα στην Έβερτον. Η Τότεναμ ενδιαφέρθηκε για μένα και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ με ενθουσίασε. Τίποτα όμως δεν προχώρησε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μιραλάς.

Τώρα όμως ο Βέλγος επιθετικός είναι και πάλι χαρούμενος και έτοιμος να επιστρέψει στον παλιό καλό του εαυτό. «Η Φιορεντίνα ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα για να μην κινδυνεύσει η συμφωνία έκανα αρκετά πίσω στις αποδοχές μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Αυτό θα μου επιτρέψει να διεκδικήσω θέση στην Εθνική και πάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ