Μάχη για την απόκτηση του Μπαρέλα, προβάδισμα η Λίβερπουλ

Μάχη για την απόκτηση του Μπαρέλα, προβάδισμα η Λίβερπουλ

Οι εμφανίσεις του Νικόλο Μπαρέλα με την Κάλιαρι έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων στην Ευρώπη, με την Λίβερπουλ να έχει το προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Αρκετές είναι οι ομάδες που καλοβλέπουν τον 21χρονο μέσο της Κάλιαρι, Νικόλο Μπαρέλα. Ο Ιταλός έκανε μία εντυπωσιακή χρονιά πέρσι, μετρώντας 6 γκολ σε 34 συμμετοχές στη Σέριε Α.

Την κούρσα της απόκτησης του Μπαρέλα οδηγεί η Λίβερπουλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «football365.com». Οι «ρεντς»  το καλοκαίρι πούλησαν στην Κάλιαρι τον Εσθονό κεντρικό αμυντικό, Ράγκναρ Κλάβαν κι έτσι ανέπτυξαν καλές σχέσεις με τον Ιταλικό σύλλογο. Η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν θα έχει εύκολο έργο για την απόκτηση του νεαρού μέσου, καθώς για εκείνον ενδιαφέρονται επίσης η Τότεναμ, αλλά και οι δύο ομάδες του Μιλάνου, Ίντερ και Μίλαν.

Η Ιταλική ομάδα όμως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει την αποχώρηση του Μπαρέλα με ένα ποσό κάτω τον 40 εκατ. ευρώ, με το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής να αναμένεται κοντά σε αυτό το ποσό.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ