Πίρλο : «Φέτος η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League»

Πίρλο : «Φέτος η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League»

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για το φετινό ρόστερ της Γιουβέντους, το οποίο θεωρεί σαφώς ισχυρότερο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Μίλαν.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος μέσος της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, μίλησε με κολακευτικό τρόπο για το φετινό ρόστερ της πρωταθλήτριας Ιταλίας στο Sky Sports και χρίζοντας τους Μπιανκονέρι φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί συνοπτικά στη Μίλαν και στη δουλειά του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία των Ροσονέρι.

«Η Γιουβέντους μπορεί πραγματικά φέτος να κερδίσει το Champions League. Έχει φτιάξει μια ομάδα για να φτάσει στον τελικό. Αυτή τη χρονιά είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες. Έχω παρακολουθήσει τη Μίλαν και είναι η ομάδα που παίζει καλύτερα. Ο Γκατούζο έχει φτιάξει ένα μείγμα από νέους με μερικούς έμπειρους Ιταλούς παίκτες. Είναι η ομάδα που μου αρέσει περισσότερο », ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος.

Ο Πίρλο είχε αγωνιστεί στον τελικό του Champions League της σεζόν 2014-2015 με τη φανέλα της Γιουβέντους, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 3-1, ενώ τη σεζόν 2016-2017 η πρώην ομάδα του είχε φτάσει επίσης στον τελικό του θεσμού, όμως και πάλι ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ