
Η Ρόμα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λέτσε και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Ρόμα αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα από την Αταλάντα, νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τη Λέτσε για τη 19η αγωνιστική της Serie A και περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου για να μάθει τη βαθμολογική της θέση στο κλείσιμο του πρώτου γύρου.
Ο Φέργκιουσον στο 14′ και ο Ντόβμπικ στο 71′ ήταν οι σκόρερ των «Ρωμαίων», με τους οποίους αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Κώστας Τσιμίκας (πήρε τη θέση του Ελ Σαράουϊ στο 60ό λεπτό).
Λέτσε: Φαλκόνε, Γασπάρ, Βέιγκα, Μπάντα (46’ Εντρί), Ραμαντάνι (64’ Γκόρτερ), Γκάλο, Τιάγκο Γκάμπριελ, Καμπά (75’ Χέλγκασον), Μαλέ, Σοτίλ (57’ Πιερότι), Καμάρντα (64’ Στούλιτς)
Ρόμα: Σβίλαρ, Τσελίκ, Ζιολκόβσκι, Γκιλάρντι, Γουέσλϊ, Πιζίλι, Κριστάντε, Ελ Σααραουί (61’ Τσιμίκας), Κονέ, Ντιμπάλα (79’ Σουλέ), Φέργκιουσον (60’ Ντόβμπικ, Ρομάνο 87′)
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Tρίτη (6/1)
Πίζα-Κόμο 0-3
Λέτσε-Ρόμα 0-2
Σασουόλο-Γιουβέντους 21:45
Τετάρτη (7/1)
Μπολόνια-Αταλάντα 19:30
Νάπολι-Ελλάς Βερόνα 19:30
Λάτσιο-Φιορεντίνα 21:45
Πάρμα-Ίντερ 21:45
Τορίνο-Ουντινέζε 21:45
Πέμπτη (8/1)
Κρεμονέζε-Κάλιαρι 19:30
Μίλαν-Τζένοα 21:45
Η βαθμολογία:




















