Μίλαν-Αταλάντα 2-2

Μίλαν-Αταλάντα 2-2

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν δύο φορές, η Αταλάντα βρήκε απαντήσεις και η αντίπαλος του Ολυμπιακού προβληματίζει έντονα για ακόμη μία χρονιά.

Δεν λέει… να συνέλθει η Μίλαν στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έχοντας 2 ισοπαλίες, 1 νίκη και μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις της στην Serie A.

O νεοαποκτηθείς το καλοκαίρι, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, δεν… χαμπαριάζει από τα «στραβοπατήματα» της ομάδας του και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, μετρώντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 4 συμμετοχές σε Serie A και Εuropa League.

Είχαν περάσει μόλις 90 δευτερόλεπτα, όταν μετά από από σέντρα ακριβείας του Σούσο, ο Ιγκουαΐν με προβολή στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Το γκολ του Μποναβεντούρα λίγο αργότερα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου, ο Αργεντινός στράικερ, παραλίγο να μοιράσει την 2η του ασίστ για φέτος, όμως ο Κεσιέ αστόχησε σε κενή εστία.

Η Αταλάντα προσπάθησε από στημένες φάσεις να κάνει κάτι καλό και μάλιστα άγγιξε την ισοφάριση (34’), όταν μετά από κεφαλιά του Τολόι, ο Πάσαλιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα του Γκασπερίνι, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκόμες (54’, 1-1), όμως η χαρά των φιλοξενουμένων κράτησε μόλις επτά λεπτά, αφού ο Μποναβεντούρα, μετά από νέα σέντρα ακριβείας του Σούσο έκανε το 2-1 (61’),

Ο Ιγκουαΐν από ωραίος…έγινε μοιραίος, χάνοντας χρυσή ευκαιρία για το 3-1 στο 87ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις, η άμυνα των «ροσονέρι» εμφάνισε ξανά το προβληματικό της… ταπεραμέντο και ο Ριγκόνι που πήρε το ριμπάουντ μετά από μεγάλη απόκρουση του Ντοναρούμα, έκανε σε κενή εστία το 2-2, σοκάροντας την ομάδα του Γκατούζο.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 2η  αγωνιστική των ομίλων του Europa League, παρουσίασε ξανά τον αυτοκτονικό της χαρακτήρα και τις αδυναμίες διαχείρισης ενός αποτελέσματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετική ποιότητα στο.. επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ