Γκατούζο: «Είμαστε μια ομάδα με δύο πρόσωπα»

Γκατούζο: «Είμαστε μια ομάδα με δύο πρόσωπα»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε σε ιταλικό μέσο μετά την ισοπαλία της Μίλαν με την Αταλάντα και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την πορεία της ομάδας

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει και μετράει πλέον μόλις μία νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της στο πρωτάθλημα. Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στο «Sky Sports Italia» , δείχνοντας προβληματισμένος μετά την νέα απώλεια βαθμών της ομάδας του.

Αναφορικά με τον χθεσινό αγώνα, ο Γκατούζο δήλωσε:«Είμαστε μία ομάδα με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, στην τελευταία μισή ώρα του παιχνιδιού όμως, υποφέραμε από τους αντιπάλους μας και το πληρώσαμε. Όταν παίζεις καλά, αλλά δεν τελειώνεις το παιχνίδι τη στιγμή που μπορείς, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις».

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. «Δεν υπάρχουν άλλοθι. Είναι γεγονός ότι αυτό που κάνουμε μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετό και πρέπει να το αλλάξουμε. Ξέρω ότι παίξαμε καλά χθες, αλλά αν με ρωτάτε, αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να είχαμε παίξει άσχημα και να είχαμε περισσότερους βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ