Ιντζάγκι: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ιντζάγκι: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ο Φίλιππο Ιντζάγκι πιστεύει πως η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

Ο προπονητής της Μπολόνια Φίλιππο Ιντζάγκι προχώρησε σε δηλώσεις πριν από το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την Γιουβέντους. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Ρόμα, αλλά και την ερχόμενη αναμέτρηση των «ροσομπλού» στο Τορίνο.

Για το νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής είπε: «Η νίκη απέναντι στην Ρόμα δεν αλλάζει κάτι. Έβλεπα θετικά πράγματα στην ομάδα και ήμουν το ίδιο αισιόδοξος πριν και τώρα. Κανένας δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε».

Αναφορικά με τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και έχουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια μαγική τακτική απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδες, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας και είναι σίγουρο πως θα υποφέρουμε. Πιστεύω ότι η προσθήκη του Ρονάλτνο, τους κάνει την πιο δυνατή ομάδα της Ευρώπης.»

«Έζησα κάποιες αξέχαστες στιγμές εκεί και πάντα με υποδέχονται με ωραίο τρόπο» τόνισε ο Ιντζάγκι για την επιστροφή του στο Τορίνο, όπου πέρασε μία τετραετία (1997-2001) αγωνιζόμενος στην Γιουβέντους, πριν πάρει μεταγραφή στην Μίλαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ