Για πρώτη φορά βασικός ο Μιραλάς κόντρα στην Ίντερ

Για πρώτη φορά βασικός ο Μιραλάς κόντρα στην Ίντερ

Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού ως παίκτης της Φιορεντίνα και μάλιστα στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ. Δείτε σε ποια θέση τοποθετήθηκε από τον Στέφανο Πιόλι.

Ο Κέβιν Μιραλάς τοποθετήθηκε σε θέση βασικού για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα και μάλιστα αυτό συνέβη στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ίντερ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A στο Τζουσέπε Μεάτσα.

Ο Στέφανο Πιόλι τον εμπιστεύτηκε για τη θέση του αριστερού εξτρέμ στο 4-3-3 που εφαρμόζει, την ώρα που οι Βιόλα βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Νερατζούρι για να παραμείνουν εντός τετράδας, και κατ’ επέκταση σε τροχιά Champions League.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο Βέλγος είχε καταγράψει δύο εμφανίσεις, ωστόσο περνώντας στα ματς με Σαμπντόρια και ΣΠΑΛ ως αλλαγή. Στην κορυφή της επίθεσης της Φιορεντίνα τοποθετήθηκε ο γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζιοβάνι.

Ο 30χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον στην ιταλική ομάδα, ενώ υπάρχει επιλογή εξαγοράς του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ