Μοντέλα σε οπαδούς Μίλαν: «Κάτω τα χέρια από τους παίκτες»

Μοντέλα σε οπαδούς Μίλαν: «Κάτω τα χέρια από τους παίκτες»

"Ασπίδα" προστασίας προς τους παίκτες της Μίλαν από τον τεχνικό τους, Βιντσέντζο Μοντέλα, μετά από το εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ για το Europa League.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ στην Μίλαν. Ειδικά όσον αφορά  τον προπονητή της, Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει την ομάδα όχι μόνο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Αλλά ούτε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα όταν πρέπει. Είτε στην Ιταλία, είτε στην Ευρώπη.

Τελευταίο «στραβοπάτημα» και μάλιστα εντός έδρας για τους «ροσονέρι» ήταν αυτό απέναντι στην ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. 

Έτσι, ήταν λογικό και επόμενο η κριτική να είναι σκληρή. Τόσο από τους φίλους της ιταλικής ομάδας, όσο και από τα εγχώρια ΜΜΕ. Ειδικά προς τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν. Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον «αεροπλανίνο», ο οποίος φρόντισε να τους προστατέψει με δηλώσεις του και να πάρει πάνω του την ευθύνη.

«Είναι μία περίεργη στιγμή. Αν είχαμε νικήσει την είχαμε θα είχαμε διαφορετική ψυχολογία. Παίξαμε, όπως μπορούσαμε. Όπως θέλαμε. Ωστόσο, η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι σε μερικές περιπτώσεις. Νομίζω η δυσαρέσκεια που υπάρχει είναι λόγω των αποτελεσμάτων στην Ιταλία. Όμως δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά από τον κόσμο προς τους παίκτες. Πρέπει αυτό να σταματήσει.Κάτω τα χέρια από τους παίκτες. Η εμφάνιση με την ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή. Κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά, τα τελειώματά μας δεν ήταν το ίδιο καλά».

Εκτός αυτού ο Μοντέλα ρωτήθηκε για το τι λείπει από την Μίλαν αυτή τη στιγμή:

«Μας λείπει αυτή η… σπίθα. Βλέπω στα μάτια των ποδοσφαιριστών μου ότι θέλουν να δώσουν πιο πολλά. Ότι θέλουν να κάνουν πιο πολλά και να δείξουν ότι ανήκουν στην Μίλαν. Ωστόσο, υπάρχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα. Όμως, η δουλειά μου είναι να το λύσω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ