Ντι Φραντσέσκο: «Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ντι Φραντσέσκο: «Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, παραμονές του αγώνα με την Λάτσιο, παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

Ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, δήλωσε πως η ομάδα του δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά. «Έχουμε ήδη δείξει ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για διεκδίκηση του πρωταθλήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι με την Λάτσιο και αν επηρεάζει το μέλλον του στην ομάδα, είπε: «Είναι σημαντικό ματς για το μέλλον της Ρόμα. Κρατάω σφιχτά αυτήν τη φανέλα, η οποία θέλω να μεγαλώσει για τη Ρώμη και όχι για τον Ντι Φραντσέσκο».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στους Μανωλά και Ντε Ρόσι, σχετικά με κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. «Η κατάσταση του Κώστα θα αξιολογηθεί. Αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμος, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά αν είναι έτοιμος. Ο Ντανιέλε θέλει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι ο αρχηγός μας αύριο», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ