Μιλένκοβιτς: «Ιδανική η Φιορεντίνα για μένα»

Μιλένκοβιτς: «Ιδανική η Φιορεντίνα για μένα»

Ο Νίκολα Μιλένκοβιτς μίλησε σε ιταλικό μέσο, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στην Φιορεντίνα

Ο αμυντικός της Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς, τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενώ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τους «βιόλα», πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ήδη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι, τσεκάρουν την περίπτωση του.

Ο νεαρός Σέρβος, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», σχετικά με το μέλλον του στην Φιορεντίνα, αλλά και το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων για αυτόν.

«Η Φιορεντίνα είναι ένας ιδανικός σύλλογος για μένα. Είναι η κατάλληλη ομάδα, για ένα νεαρό παίκτη ώστε να εξελιχθεί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόφαση μου να παίξω εδώ», δήλωσε και συμπλήρωσε «Το να δείχνουν ενδιαφέρον για μένα μεγάλοι σύλλογοι, με κάνει πολύ χαρούμενο. Παρόλα αυτά είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, απολαμβάνω να φοράω αυτή τη φανέλα και κοιτάζω πως θα γίνω καλύτερος».

Ακόμη, ο 20χρονος είπε: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις με άλλους παίκτες. Θέλω να βρω τον δικό μου δρόμο. Μεγαλώνοντας πάντως, το είδωλο μου ήταν ο Νεμάνια Βίντιτς»

Ο Μιλένκοβιτς, δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από τα πρώτα έξι παιχνίδια της Φιορεντίνα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει και 2 γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ