Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-0

Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-0

Επιστροφή στις νίκες και... τρίτη θέση για τη Φιορεντίνα που επικράτησε 2-0 της Αταλάντα για την 7η αγωνιστική της Serie A. Εκτός έδρας επικράτηση και για Τορίνο και Τζένοα κόντρα σε Κίεβο και Φροζινόνε αντίστοιχα.

Με γκολ των Βερετού (πέναλτι) και Μπιράγκι η Φιορεντίνα πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Αταλάντα (2-0) και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Serie A. Η ήττα από την Ίντερ ήταν απλώς μια κακή παρένθεση για τους Βιόλα που… επιτίθενται και προειδοποιούν Γιουβέντους και Νάπολι ότι δεν θα παραδοθούν εύκολα. Κόντρα στην Αταλάντα δεν είχαν εύκολο απόγευμα, αφού το σκορ ήταν στο 0-0 για παραπάνω από μία ώρα. Ωστόσο ο Βερετού από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε στο πέναλτι που παραχώρησε ο Τολόι και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στην εκπνοή του αγώνα ο Μπιράγκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κίεβο – Τορίνο 0-1

Η Τορίνο επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της ουραγού Κιέβο με γκολ του Τζάτζα στο 88ο λεπτό του ματς. Η λευκή ισοπαλία ίσως να αντιπροσώπευε καλύτερα την εικόνα των δύο ομάδων στο χορτάρι, όμως μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με δράστη τον Μπερενγκέρ που έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Τζάτζα, έδωσε μια καλοδεχούμενη νίκη στην Τορίνο που φιγουράρει αυτήν την στιγμή στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταία, στο -1 η Κίεβο μετά και από την αφαίρεση 3 βαθμών που της επέβαλε η ομοσπονδία.

Φροζινόνε – Τζένοα 1-2

Ο Πιάτεκ πήρε από το χέρι την Τζένοα και την οδήγησε σε νίκη με 2-1 επί της νεοφώτιστης Φροζινόνε που μπορεί να έβαλε το πρώτο το της τέρμα στη σεζόν, όμως δεν κατέστη αρκετό για να φτάσει στο πρώτο το της «τρίποντο». Ο Πολωνός άσος των Ροσομπλού άνοιξε το σκορ στο 33′ και διπλασίασε τα τέρματα της Τζένοα τρία λεπτά αργότερα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 41′ για το τελικό 2-1.  Προτελευταία η Φροζινόνε με μόλις έναν βαθμό, 7η η Τζένοα σε ισοβαθμία με την Λάτσιο (12 βαθμοί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ