Γκατούζο: «Η νίκη με τη Σασουόλο θα μας δώσει ηρεμία»

Γκατούζο: «Η νίκη με τη Σασουόλο θα μας δώσει ηρεμία»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για το ματς με τη Σασουόλο και τόνισε πως η νίκη αυτή θα δώσει ηρεμία στους παίκτες του ενόψει συνέχειας τόσο στη Serie A όσο και στην Ευρώπη.

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, η Μίλαν επέστρεψε στις επιτυχίες. Και το έκανε με επιβλητικό τρόπο(1-4) στην δύσκολη έδρα της Σασουόλο. Ο προπονητής των ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για το ματς με τη Σασουόλο και τόνισε πως η νίκη αυτή θα δώσει ηρεμία στους παίκτες του ενόψει συνέχειας τόσο στη Serie A όσο και στην Ευρώπη.

«Νομίζω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει περισσότερη ηρεμία για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Αν θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα, είναι σημαντικό να δώσουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας», είπε ο Γκατούζο, που την Πέμπτη θα υποδεχθεί με την Μίλαν τον Ολυμπιακό στο Europa League.

«Πάντα παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποιες… βουτιές στην απόδοσή μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, που είναι επίσης λάθος των μεσαίων παικτών. Ανυπομονούμε για την διακοπή για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ