Γιουβέντους : Ενδιαφέρον για τον Κουρτουά

Γιουβέντους : Ενδιαφέρον για τον Κουρτουά

Η Γιουβέντους ψάχνει κάποιον να αντικαταστήσει τον μεγάλο Τζιάνλουίτζι Μπουφόν και ο πρώτος της στόχος φαίνεται πως είναι ο Τιμπό Κουρτουά.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Τιμπο Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Τσέλσι φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας για να πάρει τη θέση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος θα αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Γιουβέντους αναμένεται να κινηθεί για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αφού ο Σέζνι που είναι δεύτερος πίσω από τον Μπουφόν δεν έχει πείσει ότι μπορεί να είναι πρώτος γκολκίπερ των πρωταθλητών Ιταλίας.

Σύμφωνα με την Mirror, η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Κουρτουά και μάλιστα αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Βέβαια, η Τσέλσι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, αφού το ποσό που ζητάει για τον Βέλγο τερματοφύλακα είναι πάνω από 60 εκατομμύρια λίρες.

Παρόλα αυτά, αν η Γιουβέντους πράγματι κινηθεί για την απόκτηση του Κουρτουά, τότε είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει και κάποιων ή κάποιους ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ