Έντονη ανησυχία στους χορηγούς του Ρονάλντο!

Έντονη ανησυχία στους χορηγούς του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται για βιασμό από την αστυνομία του Λας Βέγκας και η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει την ανησυχία των χορηγών του Πορτογάλου και κυρίως της Nike, που εκφράζει τον προβληματισμό της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα, καθώς η αστυνομία του Λας Βέγκας ανοίγει ξανά την υπόθεση. Η 34χρονη Αμερικανίδα ισχυρίζεται πως το 2009 ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της επιτέθηκε κι εν συνεχεία τη βίασε σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίζει πως είναι ψέματα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Κριστιάνο είχε δωροδοκήσει τη γυναίκα αυτή με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσει σε δημοσίευση της ιστορίας αλλά και σε μήνυση που θα απειλούσε να στείλει φυλακή τον Πορτογάλο.

Πλέον όμως όλα αυτά παύουν να ισχύουν διότι η αστυνομία σε ανακοίνωση της τονίζει πως επαναφέρει στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Ρονάλντο να έρχεται και πάλι απέναντι με τη δικαιοσύνη. Φυσικά όλη αυτή η αναστάτωση γύρω από τον σταρ της Γιουβέντους έχει επιφέρει και την έντονη ανησυχία των χορηγών του, οι οποίοι παρακολουθούν με προβληματισμό τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Nike που έχει δια βίου συμβόλαιο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ αξίας ενός δισεκατομμυρίου αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού την οποία δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι. «Μας ανησυχεί βαθύτατα η συγκεκριμένη υπόθεση και θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε στενά» φέρεται να είπε πηγή της Nike στο AP που φυσικά καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας και ειδικότερα βιασμού.

Πέραν όπως από τη σπουδαία αθλητική εταιρία ένδυσης παρόμοια ήταν και η δήλωση εκπροσώπου της ΕΑ στην οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο εξώφυλλο του FIFA 19. «Έχουμε δει τη συγκεκριμένη έκθεση η οποία έχει κατηγορίες εις βάρος του Ρονάλντο. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση αφού περιμένουμε οι αθλητές που βρίσκονται στο εξώφυλλο και είναι πρεσβευτές μας να αντιπροσωπεύουν και τις αξίες της εταιρείας» δήλωσε εκπρόσωπος της ΕΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ