Έμπολι – Ρόμα 0-2

Έμπολι – Ρόμα 0-2

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Ρόμα η οποία ωστόσο για άλλη μία Κυριακή έπαιξε με τη φωτιά

Η Ρόμα επικράτησε της Έμπολι εκτός έδρας με 2-0 με σκόρερ τους Νζονζί και Τζέκο, τρέχοντας πλέον ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών.

Οι «τζιαλορόσι» φαίνεται να έχουν πάρει τα πάνω τους μετά την επιβλητική νίκη επί της Λάτσιο στο ντέρμπι της «Αιώνιας πόλης» με 3-1. Έτσι μετά το 5-0 επί της Βιτόρια Πλζεν μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε και το τρίποντο στην έδρα της Έμπολι.

Η νίκη όμως δεν ήταν άνετη, για την ακρίβεια για άλλη μία αγωνιστική είδαμε μία… κλασική Ρόμα να προηγείται αλλά να μην μπορεί να κλειδώσει τη νίκη και να δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος οι Ρωμαίοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού αλλά δεν κατάφεραν να τα μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Βέβαια και οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι μπορούν να κάνουν την ζημιά στην κόντρα.

Η Ρόμα ευτύχησε να προηγηθεί στο τελείωμα του πρώτου μέρους με γκολ του Γάλλου Στίβεν Νζονζί, με το γκολ του κεντρικού μέσου να είναι αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να ψάξουν ένα δεύτερο γκολ, πιο προσεκτικά από τις προηγούμενες αγωνιστικές έχοντας πάρει το μάθημα της. Ωστόσο όσο πέρναγαν τα λεπτά οι «τζιαλορόσι» υποχωρούσαν και οι Έμπολι άρχισε να χάνει ευκαιρίες και αν μπορούσαμε να μιλήσουμε για «ποδοσφαιρική δικαιοσύνη», ένα γκολ της άξιζε.

Με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ισοφαρίσουν, η κλάση του Έντιν Τζέκο μίλησε και με το γκολ του Βόσνιου στράικερ στο 85′ η Ρόμα κλείδωσε τη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Τερατσιάνο, Σιλβέστρε, Μαϊέτα, Βέσελι, Ντι Λορέντζο, Ακουα (74′ Τραορέ), Ζάιτς, Καπέτσι (79′ Λα Γκουμίνα), Κρούνιτς, Μπενασέρ, Καπούτο

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Σαντόν, Μανωλάς, Φάσιο, Λούκα Πελεγκρίνι (60′ Φλορέντσι), Ντε Ρόσι, Ν’ Ζονζί, Λορέντζο Πελεγκρίνι (73′ Κριστάντε), Ελ Σαραουί, Ουντέρ (73′ Ζουάν Ζεσούς), Τζέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ