Ντελ Πιέρο: «Με Νάπολι και Ολυμπιακό θα κριθεί η Γιουβέντους»

Ντελ Πιέρο: «Με Νάπολι και Ολυμπιακό θα κριθεί η Γιουβέντους»

Ο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο τόνισε πως η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει δύο μεγάλες προκλήσεις κόντρα σε Νάπολι και Ολυμπιακό και πρέπει αν ανταπεξέλθουν για να προχωρήσουν.

Τα παιχνίδια κόντρα σε Νάπολι (1/12) και Ολυμπιακό (5/12) χαρακτήρισε ως κομβικά για τη συνέχεια της σεζόν της Γιουβέντους ο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο. Παράλληλα, ο Μεγαλέξανδρος τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μεγάλη Κυρία δεν παίζει καλά το Φθινόπωρο, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να επανέρχεται την Άνοιξη.

«Η Γιουβέντους έχει πετύχει μόνο πέντε γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Είναι ένα από τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Αλέγκρι. Αυτή η Γιουβέντους έχει χτιστεί για να βάζει ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο όχι για να δέχεται ένα λιγότερο» είπε στην Gazzetta dello Sport ο Ντελ Πιέρο, και συμπλήρωσε:

«Ίσως απλά χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσουν την ομάδα και οι νέοι παίκτες. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους δεν τα πάει καλά το φθινόπωρο, αλλά λογικά θα είναι φορμαρισμένοι την Άνοιξη. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως η Γιουβέντους θα είναι ψηλά σε Ιταλία και Ευρώπη».

Ο Μεγαλέξανδρος, όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Μεγάλης Κυρίας, αναφέρθηκε και στα ερχόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους και χαρακτήρισε ως «στιγμή της αλήθειας» τα ματς με Νάπολι και Ολυμπιακό.

«Τα παιχνίδια με Νάπολι, Ολυμπιακό και Ίντερ είναι οι στιγμές της αλήθειας για την Γιουβέντους. Χρειάζονται δύο ή τρία από αυτά τα ματς για να βρουν την ψυχολογία και να επιστρέψουν στα στάνταρ τους» είπε χαρακτηριστικά ο Ντελ Πιέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ