Η Dream Team που καλείται να σώσει τον CR7 από την καταστροφή

Η Dream Team που καλείται να σώσει τον CR7 από την καταστροφή

Μια γυναίκα απειλεί να… τσαλακώσει ανεπανόρθωτα την «τέλεια» εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο και μια ομάδα ειδικών έχει επιστρατευθεί για να σώσει τον CR7 από μια σκοτεινή υπόθεση με αβέβαιη για τον ίδιο κατάληξη.

Όλα φάνταζαν ιδανικά στη ζωή και την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στον προσωπικό τομέα απολάμβανε την πλουσιοπάροχη ζωή του με τη γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ στα επαγγελματικά πήρε το ρίσκο για μια νέα αρχή, μπουχτισμένος ίσως από την επιτυχία και τη λάμψη που απολάμβανε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλησε να βάλει πιο… δύσκολα στον εαυτό του, παίρνοντας μεταγραφή στη Γιουβέντους, μονοπωλώντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον για αρκετές μέρες το περασμένο καλοκαίρι. Και εκεί που όλα έμοιαζαν ιδανικά, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα, πολύ βαριά σύννεφα…

Λίγες μέρες πριν, το πρώην μοντέλο Κάθριν Μαγιόρκα κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο πως πίσω το καλοκαίρι του 2009, την βίασε. Η υπόθεση όπως είναι λογικό πήρε τεράστιες διαστάσεις και μεγάλη δημοσιότητα σε όλον τον πλανήτη. Η «Mail on Sunday», έδωσε στη δημοσιότητα τις επαφές του δικηγόρου Λέσλι Στόφαλ, της φερόμενης ως θύμα 34χρονης,  με άλλη μια γυναίκα που δηλώνει επίσης θύμα των… σεξουαλικών ορμών του Πορτογάλου super star. Την ίδια ώρα, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» αποκαλύπτει την έγγραφη συμφωνία της πλευράς του CR7 με αυτή της Μαγιόρκα για συγκάλυψη όλων των γεγονότων της 13ης Ιουνίου του 2009, με τον Ρονάλντο να καταβάλει στο πρώην πλέον μοντέλο, το ποσό των 375.000 δολαρίων αλλά και να υποχρεούται να υποβληθεί σε τεστ για τον ιό HIV μιας και η σεξουαλική πράξη ήταν χωρίς προφύλαξη.

Πίσω από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία εκμετάλλευσης της εικόνας του και μάλιστα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα τόσο για αυτόν όσο και για αυτούς που σχετίζονται οικονομικά-εμπορικά μαζί του. Κάποιοι πρώτοι τριγμοί ήδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται. Χαρακτηριστικό είναι πως η μετοχή της Γιουβέντους έχασε το 20% της αξίας της μέχρι την Παρασκευή (5/10) στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, ενώ δύο εκ των μεγάλων χορηγών του ποδοσφαιριστή (NIKE και EA Sports) εξέφρασαν ήδη την ανησυχία τους όσον αφορά την έκταση και την αρνητική δημοσιότητα που αρχίζει να παίρνει η υπόθεση, με τη δεύτερη να παίρνει και κάποια πρώτα προληπτικά μέτρα. Αυτό θορύβησε τον νυν παίκτη της Γιουβέντους και τον ώθησε σε μια κίνηση για να προστατέψει την εικόνα του και ολόκληρο τα οικοδόμημα που είναι στημένο πάνω του.

Αποφάσισε να συστήσει μια ομάδα από ειδικούς, σε διάφορους τομείς σχετικούς με τη υπόθεση που τον πλήττει. Μια ομάδα που αποκαλείται… Dream Team σύμφωνα με τους έχοντες την γνώση στον χώρο αυτό. Η Dream Team του CR7 αποτελείται από έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ με καλές «άκρες» με την αστυνομία, δύο Πορτογάλους δικηγόρους μαζί με τον πολύ γνωστό δικηγόρο του Λας Βέγκας, Ρίτσαρντ Ράιτ, έναν ιατροδικαστή, τα διάσημα δικηγορικά γραφεία Schillings (Λονδίνο) και Lavely & Singer (Λος Άντζελες) αλλά και μια εταιρεία με ειδίκευση στις δημόσιες σχέσεις. Στα χέρια και τις αποφάσεις όλων αυτών θα κριθεί όπως όλα δείχνουν, η έκβαση της υπόθεσης βιασμού για την οποία κατηγορείται ο Ρονάλντο και φαίνεται να βρίσκεται ακόμα στην αρχή, με καταιγισμό εξελίξεων να αναμένεται…

Τα εκατομμύρια που διακυβεύονται είναι πάρα πολλά. Χαρακτηριστικό είναι πως  ο Ρονάλντο έχει ισόβιο συμβόλαιο με τη NIKE, αλλά οι ρήτρες είναι αμείλικτες και θα μπορούσαν όχι μόνο να προκαλέσουν παύση συνεργασίας, αλλά να κοστίσουν πολύ ακριβά στον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Όλη αυτή η υπόθεση ίσως είναι η αρχή του τέλους για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και μη είδωλα της σύγχρονης εποχής.

Ο 33χρονος, συνεχίζει ήρεμος -όπως δηλώνει ο Αλέγκρι- να προπονείται και να επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο προς το παρόν. Για να μη βιώσει όμως στο «πετσί» του τη ρήση «Τα όμορφα είδωλα, όμορφα… καίγονται», για πρώτη φορά στη ζωή του θα χρειαστεί τη βοήθεια μιας Dream Team με συμπαίκτες που δεν φορούν σορτσάκια και εξάταπα, αλλά κοστούμια και κουβαλούν χαρτοφύλακες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ