Ο Κριστιάνο ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας

Ο Κριστιάνο ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μια διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται και θέλει να ανοίξουν οι κάμερες του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε με την Κάθριν Μαγιόρκα προκειμένου να δικαιωθεί.

Οι μπελάδες καλά κρατούν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού καταστρέφουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους. Ο 33χρονος άσος όμως δεν το βάζει κάτω και είναι σίγουρος πως θα δικαιωθεί διότι σύμφωνα με πορτογαλική εφημερίδα παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο Λας Βέγκας με την Κάθριν Μαγιόρκα.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο  ισχυρίζεται ότι οι δυο τους επέστρεψαν στο κλαμπ και συνέχισαν τη διασκέδασή τους μετά την παρουσία τους στο ξενοδοχείο, ενώ αντιθέτως η 34χρονη γυναίκα αναφέρει στη μαρτυρία της ότι μετά την ερωτική συνεύρεση τους (βιασμό κατά την ίδια) σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, εκείνη πήρε το αυτοκίνητό της και πήγε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς. Λίγη ώρα αργότερα πήγε στο σπίτι της, κάτι που διαψεύδει όμως ο Πορτογάλος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να ανοιχτούν από την αστυνομία οι κάμερες του ξενοδοχείου προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια σύμφωνα με τον ίδιο.

Οι δικηγόροι του σούπερ σταρ των μπιανκονέρι θέλουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, αλλά αυτό έκλεισε το 2012 και τα αρχεία, εκτός απροόπτου, έχουν καταστραφεί, κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολη η εξεύρεση τους, οπότε η υπόθεση θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ