Ανιέλι: «Ο Ρονάλντο είναι ένας υπερήρωας»

Ανιέλι: «Ο Ρονάλντο είναι ένας υπερήρωας»

Ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον αποθέωσε χαρακτηρίζοντας τον ως υπερήρωα.

Ο Αντρέα Ανιέλι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και αποθέωσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για τις ικανότητες του, τόσο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως brand. Ο ισχυρός άνδρας των μπιανκονέρι τόνισε πως ο Ρονάλντο βοηθάει στην παγκόσμια προβολή της Γιουβέντους από εμπορική άποψη, ενώ όπως δήλωσε ο 33χρονος σούπερ σταρ είναι ένας υπερήρωας για τα μικρά παιδιά και είναι μια διαφήμιση για το Ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ψυχές του συλλόγου ενώθηκαν για την επένδυση ενός ποδοσφαιριστή. Σε αθλητικό επίπεδο η συμφωνία μαζί του είναι πολύ σημαντική, ενώ από εμπορικής άποψης ο Ρονάλντο μας βοηθά στην παγκόσμια προβολή.

Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο θέλουν να βλέπουν υπερήρωες και ο Ρονάλντο είναι ένας από αυτούς. Επιπλέον με την παρουσία του γεμίζει και ένα κενό στο Ιταλικό ποδόσφαιρο. Την προβολή ιταλικών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η Γιουβέντους βέβαια δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο. Είμαστε ένα σύνολο και ο Κριστιάνο είναι το κερασάκι που ήρθε να προστεθεί σε μια ομάδα που χτίστηκε κομμάτι-κομμάτι με υπομονή και έξυπνους χειρισμούς. Η ανάπτυξη της Γιουβέντους πρέπει να αξιολογηθεί από το 2010 και μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ