Ανιέλι: «Ο Ρονάλντο είναι ένας υπερήρωας»

Ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον αποθέωσε χαρακτηρίζοντας τον ως υπερήρωα.


Ανιέλι: «Ο Ρονάλντο είναι ένας υπερήρωας» | to10.gr

Ο Αντρέα Ανιέλι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και αποθέωσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για τις ικανότητες του, τόσο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως brand. Ο ισχυρός άνδρας των μπιανκονέρι τόνισε πως ο Ρονάλντο βοηθάει στην παγκόσμια προβολή της Γιουβέντους από εμπορική άποψη, ενώ όπως δήλωσε ο 33χρονος σούπερ σταρ είναι ένας υπερήρωας για τα μικρά παιδιά και είναι μια διαφήμιση για το Ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ψυχές του συλλόγου ενώθηκαν για την επένδυση ενός ποδοσφαιριστή. Σε αθλητικό επίπεδο η συμφωνία μαζί του είναι πολύ σημαντική, ενώ από εμπορικής άποψης ο Ρονάλντο μας βοηθά στην παγκόσμια προβολή.

Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο θέλουν να βλέπουν υπερήρωες και ο Ρονάλντο είναι ένας από αυτούς. Επιπλέον με την παρουσία του γεμίζει και ένα κενό στο Ιταλικό ποδόσφαιρο. Την προβολή ιταλικών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η Γιουβέντους βέβαια δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο. Είμαστε ένα σύνολο και ο Κριστιάνο είναι το κερασάκι που ήρθε να προστεθεί σε μια ομάδα που χτίστηκε κομμάτι-κομμάτι με υπομονή και έξυπνους χειρισμούς. Η ανάπτυξη της Γιουβέντους πρέπει να αξιολογηθεί από το 2010 και μετά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο