Κασάνο: «Αυτή τη φορά τελείωσαν όλα»

Κασάνο: «Αυτή τη φορά τελείωσαν όλα»

Την απόφαση του να αποσυρθεί οριστικά από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε ο Αντόνιο Κασάνο

Μπορεί πριν λίγες μέρες να ξεκίνησε προπονήσεις με την Βίρτους Εντέλα, σήμερα ωστόσο ο Αντόνιο Κασάνο ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

«Αγαπητοί φίλοι,

Η μέρα έφτασε, η μέρα που αποφασίζεις ότι όλα τελείωσα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γκότσι και τους ανθρώπους της Εντέλα για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Παρόλα αυτά, μετά από μερικές ημέρες προπονήσεων συνειδητοποίησα πως δεν έχω την ίδια συνέπεια στις προπονήσεις. Για να παίξεις ποδόσφαιρο, χρειάζεται πάθος και ταλέντο, αλλά πάνω από όλα αποφασιστικότητα και αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και συμπαίκτες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τους αντιπάλους, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των ομάδων.

Πάνω από όλα, θα ήθελα να χαιρετίσω τους οπαδούς, εκείνους που ήταν μαζί μου και αυτούς που δεν ήταν, διότι χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τόσα πολλά. Μου επέτρεψε να γνωρίσω εκπληκτικούς ανθρώπους και πραγματικούς πρωταθλητές. Μου έδωσε την δυνατότητα να έχω μία θαυμάσια οικογένεια και να διασκεδάσω τόσο πολύ.

Τώρα ξεκινάει το δεύτερο μισό της ζωής μου και είμαι περίεργος και ανυπόμονος να αποδείξω πρώτα σε μένα, ότι μπορώ να κάνω ωραία πράγματα χωρίς να χρησιμοποιώ τα πόδια μου.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Αντόνιο Κασάνο»

Ο 36χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 515 παιχνίδια, σκοράροντας 139 γκολ και μοιράζοντας 91 ασίστ. Με την εθνική Ιταλίας πήρες μέρος σε 39 αγώνες, πετυχαίνοντας 10 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ