Όλη η Serie A θέλει τον Νταρμιάν

Όλη η Serie A θέλει τον Νταρμιάν

Νάπολι, Γιουβέντους και Ίντερ ερίζουν για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περίπτωση του Ματέο Νταρμιάν φέρεται να εξετάζουν οι Νάπολι, Γιουβέντους και Ίντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία και το εξωτερικό.

Η Γηραιά Κυρία και οι «νερατζούρι» είχαν βάλει στο στόχαστρο τους τον δεξί οπισθοφύλακα των κόκκινων διαβολών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου χωρίς όμως να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Αυτή που φαίνεται πως έχει επισημοποιήσει τις προθέσεις είναι η Νάπολι που έχει ρωτήσει την αγγλική ομάδα τι ποσό επιθυμεί προκειμένου να παραχωρήσει τον Ιταλό μπακ.

Η Γιουνάιτεντ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ, το οποίο εκ πρώτης όψεως κρίνεται απαγορευτικό, αλλά και οι τρεις ομάδες συνεχίζουν να έχουν στην μεταγραφική του λίστα τον Ιταλό ακραίο αμυντικό, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Γιουνάιτεντ, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό το γεγονός άμα συνεχιστεί είναι πολύ πιθανό ο 28χρονος άσος να αποχωρήσει από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τις τρεις ιταλικές ομάδες να είναι έτοιμες να αρπάξουν τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ