Δύσκολα θα παραμείνει στη Μίλαν ο Μπακαγιόκο

Δύσκολα θα παραμείνει στη Μίλαν ο Μπακαγιόκο

Καθόλου ικανοποιημένος ο Τζενάρο Γκατούζο από την εικόνα του νεαρού μέσου

Δυσοίωνο φαίνεται το μέλλον του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στη Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να σκέφτονται σοβαρά τη διακοπή του δανεισμού του.

Σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες κινήσεις του καλοκαιριού, ο Γάλλος μέσος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι στου Μιλανέζους. Μάλιστα η ιταλική ομάδα έχει και την επιλογή να κάνει δικό της τον αμυντικό μέσο το ερχόμενο καλοκαίρι, πράγμα το οποίο αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο.

Ο προπονητής της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον παίκτη, κάτι το οποίο φαίνεται από τις μόλις δύο εμφανίσεις του μέχρι στιγμής στη σεζόν.

«Ο Μπακαγιόκο πρέπει να μάθει πώς να κερδίζει την μπάλα. Πρέπει να δουλέψει σωστά. Δεν θα είναι εύκολο. Μία εβδομάδα δεν είναι αρκετή για να απομακρύνεις τα ελαττώματα ενός ποδοσφαιριστή. Θα προτιμούσα να διαχειριζόμουν μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές με περισσότερη εμπειρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Έτσι σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή, ο Γάλλος λογικά θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ