Επιστρέφει στο Μιλάνο ο Ζλάταν;

Επιστρέφει στο Μιλάνο ο Ζλάταν;

Τι κι αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι μέχρι το 2020, η Μίλαν επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του και ο Πάολο Μαλντίνι δεν το κρύβει!

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους Ροσονέρι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Μιλάνο. Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι μέχρι το 2020 ωστόσο η Μίλαν επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του και οι ιθύνοντες της Μίλαν κάθε άλλο παρά κρυφό κρατούν το ενδιαφέρον τους για τον θηριώδη Σουηδό φορ.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή (14/10), ο Πάολο Μαλντίνι, υπό το νέο του πόστο στην ομάδα ως υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος  έκανε φανερό το ενδιαφέρον της ομάδας για τον πολύπειρο στράικερ.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς τον Ιμπραΐμοβιτς στα αποδυτήρια; Εγώ δεν πιστεύω σε παίκτες που δεν μπορείς να τους ελέγξεις στα αποδυτήρια. Ήταν καλοκαιρινή ιδέα, όμως το να έχεις παίκτες που είναι γεννημένοι πρωταθλητές σε ευχαριστεί. Και ο Ζλάταν έχει προσωπικότητα και είναι πρωταθλητής.

Γενικά, μία ομάδα που θέλει να σκοπεύει ψηλά, οφείλει να έχει παίκτες με προσωπικότητα. Οι δικοί μας παίκτες έχουν, όμως αστέρια όπως ο Ιγκουαΐν και ο Ιμπραΐμοβιτς βοηθούν μία ομάδα να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ