Λίβερπουλ : Συμφώνησε με τη Γιουβέντους ο Τσαν

Λίβερπουλ : Συμφώνησε με τη Γιουβέντους ο Τσαν

Ο Εμρέ Τσαν έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για τη μετακίνησή του στο Τορίνο και τώρα η Λίβερπουλ πρέπει να διαλέξει εάν θα τον πουλήσει τον Γενάρη ή θα τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το όνομα του Εμρέ Τσαν παίζει εδώ και μερικούς μήνες για τη Γιουβέντους, ωστόσο το deal δεν έκλεισε. Το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ λήγει το επερχόμενο καλοκαίρι και εκείνος δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η tuttosport και αναδημοσιεύει η Mirror, ο 23χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τη Βέκια Σενιόρα για τους όρους του συμβολαίου του.

Τώρα η Λίβερπουλ καλείται να πάρει μία απόφαση. Είτε θα χάσει τον Εμρέ Τσαν τον Γενάρη έναντι κάποιου ποσού, είτε θα τον χάσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο.

Ο Γερμανός αγωνίζεται στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από το 2014 μετρώντας 146 συμμετοχές 11 γκολ και 9 ασίστ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ