Κράμα Ντε Μπρόινε-Μόντριτς ο μεγάλος στόχος της Μίλαν (vid)

Κράμα Ντε Μπρόινε-Μόντριτς ο μεγάλος στόχος της Μίλαν (vid)

Η Μίλαν βρίσκεται μια ανάσα από την επισημοποίηση της απόκτησης του χαρισματικού 21χρονου χαφ της Φλαμένγκο, Λούκας Πακουετά, με τον προπονητή του να κάνει λόγο για μια απίστευτη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το ESPN, αναφέρουν πως η Μίλαν νίκησε την Παρί σεν Ζερμέν σε ένα ιδιότυπο μπρα ντε φερ και έχει σχεδόν εξασφαλίσει την απόκτηση του υπερταλαντούχου Λούκας Πακουετά από την Φλαμένγκο για τον επόμενο Ιανουάριο. Ο προπονητής του 21χρονου χαφ στη Φλαμένγκο δεν φείδεται εγκωμιαστικών σχολίων για τον παίκτη του και να τα… μισά από αυτά βγουν αληθινά, τότε η Μίλαν ίσως βρήκε τον νέο Κακά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντοριβάλ Ζούνιορ για τον παίκτη του και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Μίλαν:

«Δεν έχω μιλήσει απευθείας με τον παίκτη, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο. Ο Λούκας δεν πρόκειται να χάσει τη συγκέντρωσή του, ούτε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και τον βλέπω ενθουσιασμένο για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. Διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να γράψει ιστορία. Έχει πολλά κοινά στοιχεία με τους Ντε Μπρόινε και Μόντριτς, όσον αφορά το δυναμισμό του και την ικανότητά του να κάνει τη διαφορά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι ένας ισορροπημένος μέσος».

https://www.youtube.com/watch?v=89N9iRn5EMg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ