Δεν ανησυχεί ο δικηγόρος του Κριστιάνο!

Αισιόδοξος είναι ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο Πίτερ Κρίστιανσεν, σχετικά με την υπόθεση της Κατρίν Μαγιόργκα για τους ισχυρισμούς της ότι υπήρξε θύμα βιασμού του CR7, πριν από 9 χρόνια.

Δεν ανησυχεί ο δικηγόρος του Κριστιάνο! | to10.gr

Την ικανοποίησή του μετά την εξέταση των στοιχείων της υπόθεσης Ρονάλντο εξέφρασε ο Πίτερ Κρίστιανσεν, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει νομικά τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους στον ισχυρισμό της Κατρίν Μαγιόργκα ότι υπήρξε θύμα βιασμού του CR7, πριν από 9 χρόνια.

«Ναι, είμαι ικανοποιημένος απ΄ αυτό που είδα» σχολίασε ο Κρίστιανσεν, όπως αναφέρει στις σελίδες της η πορτογαλική εφημερίδα Correio de Manha. Από τη στιγμή που «επανεκκινήθηκε» το συγκεκριμένο θέμα, μετά την εξωδικαστική διευθέτησή του το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήδη έχει ξοδέψει 860 χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους, πάντοτε σύμφωνα με το ιβηρικό έντυπο.

Εν τω μεταξύ, προς υπεράσπιση του διάσημου άσου, φέρεται ότι παρενέβη μια «ιστορική» φίλη του ποδοσφαιριστή, το μοντέλο Νερέιδα Γκαγιάρδο. «Από όσο μπορώ να γνωρίζω τον Κριστιάνο, μπορώ να πω ότι είχε ανέκαθεν άψογη συμπεριφορά. Δεν τον θεωρώ επιθετικό πρόσωπο, απολύτως τίποτα από όλα αυτά» δήλωσε η πρώην κοπέλα του παίκτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο